Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 6 juni 2013

Zomerse dag

EINDELIJK
Vanmorgen is men begonnen alles in gereedheid te brengen voor de aller eerste Kamelen race, aanstaande zaterdag. Er gaat een gerucht dat Willem Naaigaren gaat deelnemen aan de race. Om die reden zijn de handnaai-cursussen voor komende zaterdag afgelast, omdat hij niet op tweeplaatsen te gelijk kan zijn. Hij laat dus behoorlijk wat steken vallen.
VERGETEN BESTELLING
Om een uur werd een bestelling afgeleverd voor het poffertjesbak echtpaar. Die zijn vergeten de bestelde mobiele bar af te zeggen. Maar ja, besteld is besteld, dus nu zitten ze met een bar opgescheept. Het echtpaar was zelf niet aanwezig, dus wat men nu gaat doen is nog niet bekend. 
GEVALLENVROUW
De gevallen vrouw is vanmorgen teruggeweest naar het ziekenhuis en daar is gebleken dat er bot verbrijzelingen in haar arm zijn, dus heeft ze besloten terug naar huis te gaan om zich verder te laten behandelen. De gevallenvrouw is hem dus gevlogen. We wensen haar heel veel sterkte en beterschap.
STROP
Voor Leen en zijn vrienden een enorme strop. De mannen hadden al urenlang zitten armpiedrukken om te kunnen bepalen wie het eerste aan de beurt was te gaan douchen met de arme vrouw.
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten