Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 20 juni 2013

Korte metten

GERUCHT
Er gaat een gerucht over de camping dat er vanmorgen vroeg een heftige toestand in het verdomhoekje op de camping heeft plaatsgevonden. Ik wil u niet bang maken, maar wat deze dame overkwam, kan ook u gebeuren als u zich niet netjes gedraagt of aanpast bij manliefs grillen. Wat die dame precies heeft uitgevroten is niet bekend, maar het gerucht gaat dat ze verschillende mannen IN de tent gelokt heeft. En dat is natuurlijk een beetje dom, want vreemde kerels moet je alleen UIT de tent lokken, en niet er IN.
Anderen beweren dat de vrouw niet blij was met de wisseldrang van haar man. 
Ik ben bang dat dit verhaal als afschrikwekkend beeld de campingwereld is ingeslingerd door een jaloerse of met een extreme hobby behepte persoon. Ikzelf zou zoiets tenminste niet kunnen verzinnen. Gisteren hoorde ik Ko'tje - de snel wisselende Hobbyist - nog zeggen: "Ik ben er wel achter gekomen dat je sneller van vrouw veranderd dan van caravan!"
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten