Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 26 juni 2013

Bedankt

INGEZONDEN
Lieve Klaphekblogger, 
Jammer dat de tijd weer voorbij is en het klaphek voorlopig dicht gaat. Ik heb er van genoten al die gezellige verhaaltjes en vooral van al die nieuwe dingen op de camping hier, heerlijk hoor. Ooit in een ver verleden kon je nog op de Medas eilanden. Heel mooi, maar al zo velen jaren kan dat niet meer. En dan nu zo ineens met een kabelbaan zo geweldig. Wat heb ik genoten. En dan terug op het strand  een lekkere massage, en daarna lekkere poffertjes eten. En niet te vergeten het lekker doezelen achter de windschermen op het strand. Genieten met een grote G. Ook was het heel gezellig bij de naaisoos van Willem mijn buurman, wat een pret en heel veel geleerd.

Maar nu gaat het klaphek dicht. Jammer jammer. Maar als het in september weer open gaat, zal ik het thuis met even veel plezier weer lezen, en glimlachen. Ik wens jullie een hele goede reis terug naar huis, en laten we hopen elkaar volgende keer weer in goede gezondheid aan te treffen. Nogmaals dank, want het was een leuke animatie die gratis is.

Hartelijke groeten, Anneke Arends.

Lieve Anneke: bedankt voor je lovende woorden. Fijn te horen dat we niet voor niks van alles hebben zitten verzinnen om het de Molineros een beetje naar de zin te maken. 

BESPIED
Ad Smout, fervent Klaphek volger, bespiede de redactievergadering van het klaphek overleg en plaatste deze foto op Facebook. 
'Waar over spraken zij?' blijft voor Ad echter een raadsel en voor ons een weet. 
Bedankt Ad voor de mooie foto! Die hadden we zelf nooit kunnen maken.
Uw razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten