Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 2 juni 2013

Nieuwe aankomers

ALS DE BRANDWEER
Gisteren is de familie Jonker aangekomen. Op de vraag of ze een goede reis gehad hebben gaf Leen het antwoord: Als de brandweer! 
Ja, het blijft ook maar een brandweermannetje die Leen. Staat altijd klaar om elk binnenbrandje direct te blussen. Zijn lieve vrouw Mien, loopt de hele dag maar te lachen, de schat.
En Leen maar lopen donderstenen met het arme mens.
Hij kan het maar niet laten met water, slangen, spuitkoppen en schuim aan de gang te zijn.
Zo'n man gun je toch een Fanta!

Het is te hopen dat het snel wat warmer wordt, zodat Leen alleen nog maar uitgeblust in zijn luie stoel kan blijven zitten. Dan zal Mien eindelijk van haar wel verdiende rust kunnen genieten. 
Zolang er geen binnenbrandje uitbreekt natuurlijk, want dan rukt Leen in sneltreinvaart uit met zijn brand-slangetje en zal hij de brand in een wip meester zijn.

Het is te hopen dat de vlammen niet overslaan naar de andere kampeerders, want dan is het hier binnen de kortste keren een parenclub!



TAAKSTRAF
Het ex poffertjesbakechtpaar en Arie met zijn altijd bereidwilligheid tot helpen, waren vanmiddag zo stierlijk vervelend, dat uw reporter de onverlaten maar eens aan het werk heeft gezet. Achter ons is namelijk de caravan van Ad en Nel Smout klaar gezet. Het leek wel een groene molshoop. En zeg nou eerlijk..... dat is toch geen gezicht!
Een mooi klusje dus voor die onverlaten om eens even zinnig bezig te zijn.
Toen ik wakker werd uit mijn siësta slaapje, was het ineens een crème kleurige caravan. En glimmen dat hij doet! Je zou er lasogen van krijgen.
En wie goed doet, goed ontmoet (zeggen ze).
Uw razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten