Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 19 juni 2013

Bijzonder


ZWEVENDE EILANDEN
Merkwaardig beeld van de Medes eilanden. Vanmorgen zweefden ze meters boven zee. Van het warme water kan het niet geweest zijn, want dat is amper 19º. Toch moet het te heet aan de voeten geweest zijn, anders ga je niet de lucht in. Dit is geen grap, want ik zag ze duidelijk vliegen.

STRANDWACHTEN
De strandwachten was het vandaag zeker ook naar het bolletje gestegen.
Er was er niet één, maar er waren er zelfs twee die de badgasten in de gaten hielden. Één op het land en één in de zee. Wat er nog aan ontbrak was er één in de lucht! Als u goed kijkt, ziet u dat er ook nog één als een duikboot onder water zat. Als u hem niet ziet, is hij vermoedelijk net ondergedoken.

OPGEZET

Sommige kampeerders houden er een bijzondere hobby op na. Amsterdamse Ko is vandaag alweer voor de vierde keer in vier weken van caravan gewisseld. "Ik heb al vijf nachten over de camping lopen slenteren omdat ik niet kon slapen in m'n laatste caravan." Niet zo gek natuurlijk, want het was een Engelse caravan, en Ko spreekt alleen maar steenkool Engels.
Nu is Ko'tje zijn vierde caravan: een Hobby, (hoe toepasselijk kan je het verzinnen) aan het opzetten en al zijn spulletjes aan het overslepen van de ene naar de andere caravan.
Als u Ko dus de komende dagen midden in de nacht tegen komt, weet u dat ook deze vierde sleurhut niet bevalt. Maar ja,… je hebt een hobby of niet, nietwaar. "Een ding weet ik wel", zegt Ko. "Je veranderd sneller van vrouw dan van caravan."
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten