Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 28 juni 2013

Tis over

HET ZIT ER OP
Beste Klaphekvolgers. De vakantie van uw reporter zit er weer op. De zonnebloemen begonnen te verwelken dus werd het tijd - na acht weken verbleven te hebben op camping El Molino - om weer huiswaarts, 600 kilometer zuidelijker - te gaan. Thuis krijgen we weer gasten en er moet het een en ander geklust worden.
Wij danken u allen voor het trouw volgen van de columns, en de tips die u ons gaf voor het opzetten van de zeer succesvolle workshops en het aangeven waar we aandacht aan moesten besteden. Wat dat betreft was het een geslaagde tijd in mei en juni. Het weer zat echter niet erg mee dit jaar. De temperaturen vielen tegen en je woei regelmatig uit je verschoning.

We wensen allen die nog blijven of komen een heel fijne tijd met héél mooi weer.
In september hopen we het Klaphek weer te openen en u aan te treffen op onze geliefde vakantiestek. Hou het gezond, dat maakt het volgen van het Klaphek altijd gegrond! 
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten