Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 23 juni 2013

Unieke ervaring

DOLFIJNEN
Vanmorgen werd ik geroepen snel naar het Klaphek te komen, want er waren drie Flippers voor de kust! Het ging als een lopend vuurtje over de camping, waardoor de kampeerders grote getale een kijkje kwamen nemen. De gene die op tijd kwamen hebben de unieke dieren kunnen zien.


Het is maar goed dat de Flippers vroeg in de morgen kwamen, want vandaag zouden ze misschien wel verjaagd worden door het knallende vuurwerk. In elk geval zijn de El Molino gangers weer een unieke ervaring rijker en zullen daar nog lang over vertellen.

IN DE BOOT
Onze vriend Ko'tje - de caravan wissel hobbyist - wist te vertellen dat er vandaag een Sinterklaas met twee Zwartepieten op het strand zal aankomen en aan land zullen gaan om de camping te bezoeken.
Maar beste mensen: let goed op, want dat moet een nep Sinterklaas zijn, want de echte, (die ken ik toevallig) weet nergens van! Het lijkt er dus op dat u in de maling genomen wordt door die kleine besnorde Amsterdamse wissel hobbyist. Ga dus maar niet voor de kachel zitten zingen en leg al helemaal geen winterpeen in uw schoenen, want ik heb gehoord dat Ko'tje van de week hutspot wil eten, dus die denkt natuurlijk overal die wortelen op te halen! U bent gewaarschuwd, laat u niet in de boot nemen!
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten