Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 11 juni 2013

Kortebroeken weer

ADVISEURS
De Catalaanse graafmachine machinist werd vanmorgen op zijn Klaphektiaans, deskundig geadviseerd door de controleurs van de camping. 
Gelukkig maar, anders had er weer niks van terecht gekomen bij het Klaphek.
U zal de mannen vast wel herkennen. Het zijn niet zomaar de eerste de beste. Deze mannen weten echt van toeten en blazen, en de hoed en de rand want ze komen uit Nederland. Die kan je niet zomaar iets op de mouw spelden. Hooguit op de korte broek, (nou ja,.... kort.....) Het is eindelijk een beetje kortebroeken weer. Dat wel.
GEESTVERDRIJVING
Ad Smout plaatste zijn voelspriet met de vliegende vis in top, manneke pis halverwege en tot slot de geestverdrijvende schelpen mobiel.
Dit alles om het goede weer en de rust op de speelweide te behouden.
TIP VAN DE GOEROE
Zoek een plek waar géén mieren zijn. Ga zitten (niet liggen), met je voeten plat op de grond. Je hoeft niet kaarsrechtop te zitten maar gewoon op je eigen manier, ontspannen. Sluit je ogen en leg je handen op je bovenbenen, (niet in je kruis, dat wind alleen maar op). Adem in vanuit de puntjes van je tenen door je lichaam omhoog drie keer. Trek in gedachten een cirkel op de grond rondom de plek waar je zit van minstens 20 cm. Deze cirkel mag ook 3 meter zijn. Laat vervolgens vanuit die cirkel een kolom ontstaan die boven je hoofd samenkomt en die verandert in een eivorm. (doe of je een ei bent, dat kost voor jou geen moeite!) Dit is je auravorm. (dat je het maar weet.) Kijk naar de zon recht boven je en laat je verwarmen en je aura vullen met vitale zonne-energie. Als laatste en het belangrijkste van deze oefening, stel je je voor dat negatieve energiestralen op je aura afkomen en dat ze afketsen aan de voorkant van je aura ter hoogte van je maag en vervolgens als witte bloemetjes op de grond vallen. Adem weer in vanuit de toppen van je tenen door je lichaam omhoog drie keer en geniet nog even van de rust. Deze oefening kun je het beste doen voordat je je onder de mensen begeeft, want die zullen denken dat er een steekje aan je los zit.
 Manneke pis met blote piemel(tje) en opgestoken vinger.
Speciaal voor die genen die na bovenstaande oefening kriebel aan hun kont kregen 
omdat ze toch op een mierenhoop zijn gaan zitten.

REACTIE VAN EN VOOR ESTHER SMOUT
''Echt leuk om dat allemaal te lezen. De razende reporter heeft er een fan bij. Maar altijd maar foto's en stukjes over mannen van de camping? Waar zijn de foto's en stukjes over de vrouwen?'', vraagt Esther zich af. Nou Esther: Mannen geven zich makkelijker bloot. En bovendien glippen vrouwen je als zand door de vingers. Maar toch voor jou deze foto met een stukkie der bij.
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten