Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 18 juni 2013

Niet veel bijzonders

SORRY
Zoals u inmiddels al gemerkt heeft, is er de laatste dagen weinig te melden. Daarbij had ik ook wat werk voor mezelf te doen, dus vandaar.
VERASSING
Gisterenmiddag werd de camping sint aangehouden door Anneke Arends. En u weet dat je daar letterlijk en figuurlijk niet zomaar omheen kan. Zelfs de goedheiligman niet. ''Toch geen gesodemijter'', vroeg de Sint. ''Nee hoor'', antwoorde de altijd vrolijke Anneke. ''Ik heb u al een paar keer over de camping zijn schuifelen op uw stalen trapschimmel, dus heb ik iets voor u zitten fröbelen.'' En Anneke overhandigde de goedheiligman een fraai paars kleurig tasje, met daar in een prachtig gehaakt Sinterklaasje.
''Wat mooi'', sprak de Sint. ''Zet vanavond uw schoen maar! Niet dat ik kan garanderen dat er iets in komt, maar je weet het maar nooit.''
De Sint was zeer verguld met het kleinnood, en vroeg mij Anneke nogmaals hartelijk te danken voor het Sintje. Anneke zal wel op de handwerk cursus bij Wim van Lith in de voortent het haakwerkje tot stand gebracht hebben.
PET WEER
De dag dat in Nederland de mussen dood van het dak vallen, moeten wij het met aardig wat minder doen. Aan het strand hangt de gele vlag uit. Uitkijken met het in zee gaan betekend dat. Hopen maar dat het weer snel een beetje beter wordt.
Uw razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten