Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 8 juni 2013

Opgewonden oudere jeugd

HOE OUDER HOE GEKKER
Zelfs de oudere jeugd kon het niet laten vanmorgen even bij de goedheiligman op de schoot te kruipen na het lezen van het klaphek van gisteren. Een kans die ze vele, vele jaren hadden moeten ontberen. Het is alleen jammer dat ze zich volledig lieten gaan, want echt waardig werd de goede Sint niet bejegend moet ik zeggen. Leen dacht zeker dat hij op een grabbelton zat. Maar ja,… hoe ouder hoe gekker zegt men. En ach... Sinterklaas interesseert het geen pepernoot en snapt daar geen boterletter van. Als hij maar niet het dak op hoeft.






















Ook Mien had de grootste lol. Het was al weer zo lang geleden dat ze bij een heilige op schoot gezeten had! Ze zat nog maar net of Sint merkte op: 'Mien, haal die borsten eens van mijn schouder!' En ja,... toen moest Mien toch wel even goed knijpen, want een natte knie is natuurlijk geen prettig gevoel voor de oude Klaas, want die nattigheid is geen Bisschopswijn!

Het bleef nog lang onrustig op de camping, want er kwamen steeds meer kampeerders, maar durfden niet te vragen ook even op de foto te mogen. Gemiste kansen dus voor die labbekakken. Die zijn vast niet lief geweest.
Uw Sinterige Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten