Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 22 juni 2013

Blijvende herinnering


SPECIALE AANBIEDING
Altijd al een blijvende herinnering aan de Costa Brava willen hebben? Dan is dit een mooie gelegenheid.

Uw Klaphek reporter schilderde deze sfeervolle blik op het door zonnebloemen omgeven Catalaanse middeleeuwse dorpje Pals. De afmetingen zijn: 55x33 cm. Het kan het uwe worden voor de speciale vakantie prijs van € 195.

LUCHTIG
Drie mannen die dringend om lucht verlegen zaten. Blazen lukte niet, dus moest het maar met een elektrische pomp. Zo'n klus doe je niet zomaar even in je eentje. Dat moet je minstens met drie man doen. Zelfs dan is het al moeilijk genoeg. Maar ja, je pompt het één luchtkamer in en het loopt de andere luchtkamer gelijk weer uit. Als je daar tenminste de stoppen niet inzet. Gelukkig kregen de heren de luchtige klus na een dikke vette poep en een scheet voor elkaar. De mannen namen het gelukkig nogal luchtig op. Die hebben schijnbaar overal schijt aan. Of zat er toch nog een luchtje aan? 
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten