Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

maandag 3 juni 2013

Zonnige dag

AANGEKOMEN
Vanmorgen was het een heel gedoe hoe de glanzende sleurhut van Nel en Ad geplaatst moest worden. Waar komt de wind vandaan, en waar staat de zon? was de vraag. Uiteindelijk werd besloten de hut maar te laten staan zo hij stond.


SPUIT 11
Vandaag was het feest voor Leen, de voormalige spuitkoning. En dan heb ik het niet over een muggespuit, nee... er was geen brandje zo snel of Leen bluste hem wel. Tegenwoordig is hij spuiter in ruste en het is al weer heel wat jaartjes geleden dat hij iets bluste. Alleen het lessen van zijn dorst doet hij tegenwoordig nog, en dan het liefst in zijn blote borst. Daarom kreeg hij een fraai glas. Het is wat moeilijk te zien op de foto, maar hij drinkt nu zijn biertje uit een gekregen glas, met de tekst Spuit 11 er in gegraveerd. Nog vele jaren in gezondheid Leen!

VAN EEN TROUW KLAPHEK VOLGSTER
Voordat we uit Nederland naar ons geliefde plekje 'L Estartit vertrokken, keek ik elke dag even op het klaphek. Allemaal leuke dingen, zoals windschermen op het strand, een kabelbaan naar de eilanden, en lekker poffertjes eten, maar toen we hier aankwamen bleek dat een illusie. De schermen waren weggewaaid, de kabelbaan gebroken, het strand een stuk smaller zodat we eerst moeten afvallen om met z'n allen op het strand te kunnen liggen, en het ergste nog: de poffertjes kraam was alweer dicht vanwege de grote drukte. Maar ondanks  deze tegenvallers, genieten we zoals gewoonlijk weer van ons heerlijke stekje hier. En lieve reporter, laat ons en alle campinggasten hier en in Nederland nog lang genieten van je leuke collumns op het Klaphek. We genieten er dagelijks van. Alleen nu het weer weer beter is staat er wel wat minder op. Groetjes Anneke.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden Anneke  Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten