Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 7 juni 2017

UITGELEZEN

Belangrijk bericht voor de dames die momenteel op El Molino verblijven.

Zoals elk jaar is dr. Wijdbeens met zijn bevallige assistente weer aanwezig. Een mooie gelegenheid om onder andere uw buikvet en andere vetophopingen eens te laten controleren door het vrolijke medische team.

In een wip zal u weten hoe het er voor staat met uw buik, de flexibiliteit van uw reserve knoopje, gynaecologische toestand en eventuele andere klachten of ongemakken. 
U kunt onbeperkt bij hen terecht, mits uw buikje niet net volgegeten is, want dan wordt het een ingewikkelde zaak. Het team meld de ervaring te hebben dat het dan vaak winderig wordt. Ook het vergroten of verkleinen van lippen verzorgen ze schaamteloos. Strijkjes worden er helaas niet meer genomen. Daar zien ze geen gat meer in.
Het uitmuntende team staat verder volledig ter uw beschikking en ook zeer belangrijk: ze zijn vingervlug. Laat deze uitgelezen gelegenheid u dus niet door de vingers glippen, het consult is gratis!
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten