Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 6 juni 2017

KATER

Ingezonden stuk van de eigenaar van het lieve hondje Bailey. 

Hij heeft vannacht lekker in zijn eigen bedje geslapen.De kater van gisteren op het terras is inmiddels ook weer over. Nee,... niet van mevrouw 'wie kent haar niet', want die had geen kater want die drinkt nauwelijks alcohol, maar de kater van haar ega. De hapjes heb ik wel van genoten, die waren wel lekker. 
Ook hoorde ik zo in de wandelgangen, dat er veel gestopt wordt bij ons plekje. Dat is beslist niet om te roddelen, maar het zijn gewoon sociale gesprekken over wat er zoal gebeurd hier op El Molino.

Vanmorgen vroeg onze buurman, ene meneer van Lith, of wij een leuke caissière van de Lidl voor hem wilde meenemen, maar ze hadden vandaag alleen maar heren, dus die hebben we maar niet meegenomen, want dan zou hij het risico kunnen lopen dat zijn liefhebbende vrouw hem het bos in stuurt, en van zo'n kater wil deze dame geen oorzaak zijn.

Zo lieve stukjes schrijver, ik heb aan mijn verplichting voldaan en iets voor het klaphek aangeleverd. Lieve groetjes.
U kent haar vast wel 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten