Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 14 juni 2017

OPGELOST

De op de camping verblijvend Amsterdams roodharige oud-recherche inspecteur is tijdens zijn zoektocht naar de gene die op de hoek bij ‘Wie kent ze niet’ een bloemetje had neergezet, na drie dagen speuren tot een zeer verrassende conclusie gekomen.

Het is eerlijk gezegd onbegrijpelijk dat de speurneus deze goed bedoelde geste niet eerder heeft kunnen oplossen. Notabene zijn eigen vrouw bleek deze onverkwikkelijke zaak op haar geweten te hebben en is dan ook volledig verantwoordelijk voor de onrust op de camping die hier uit voortvloeide. 

'Wie kent ze niet' is hierdoor de halve camping af moeten gelopen om iedereen te bedanken, maar kreeg steeds maar weer te horen : ,Ik weet van niks’. Nu is eindelijk duidelijk hoe de vork, of beter gezegd de bloemetjes aan de steel zitten! U kunt dus weer rustig slapen vanavond. Als het ten minste niet te warm is, want er wordt voor vandaag gewaarschuwd voor een hittegolf.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten