Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 10 juni 2017

MEDEDELING

De melding van dr. Wijdbeens van enkele dagen geleden heeft heel wat los gemaakt op de camping. Binnen de kortste keren was er zoveel aanvraag dat een stop ingevoerd moest worden. 
Er wordt dan ook dringend gewezen op onderstaande.

Het medisch team had nooit kunnen bevroeden dat er zoveel problemen op de tongen lagen te wippen. Ze hangen dan ook aan de lippen van hun patiënten. Liplezen is hun specialiteit, ze kijken zeer nauw en moeten er ook wel een gat in zien. Wat dat betreft werken de dokter en zijn assistente lipsynchroon. Van loslippigheid is na behandeling nooit meer sprake want ze worden zeer vakkundig verzegeld. 

De vraag of er bij eventueel benodigd scheerwerk leuke patroontjes gekozen kunnen worden, moeten ze helaas met een teleurstellend neen beantwoorden. Ten overvloede laten ze nog weten dat de aanbiedingen alleen gelden voor de dames. Dus dat kleine mannetje wat al dagen loopt te vragen om een verlenging, kan beter naar het voetballen gaan kijken als hij zo gek op verlengen is. Dan loopt hij ook nog de kans op strafschoppen na de verlenging!
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten