Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 22 juni 2017

BRON

Volgens ‘U kent ze wel’ moet het Klaphek wat smeuïger, wat meer onderbroekenlol vindt ze.
Vermoedelijk kwamen de opmerkingen gisteren omdat ze ongegeneerd, zogenaamd onschuldig, zat te slempen aan de sangria in de strandtent. 
Daarbij vindt ze ook dat er maar weinig nieuws gemeld wordt op het Klaphek, terwijl ze daarbij weet te vertellen dat Vitaly die een uurtje ging surfen spoorloos verdwenen was  en de politie moest worden ingeschakeld om hem boven water te krijgen. Ook nog dat er gisterennacht om half vijf een ambulance op de camping was. 

Hoe deze voorvallen precies in elkaar steken en afgelopen zijn, weet ze uiteindelijk niet te vertellen. Nou, aan zo’n bron heb ik wat zeg! Ze zit notabene de godganse dag op haar ‘nieuwshoekje’ om elke scheet die haar dwars zit te bespreken met de voorbijgangers. 

Wat betreft de smeuïgheid kan ik u melden dat ze schaamte-loos haar mannetje in dit soort onderbroeken laat rondlopen op de camping. 
Over onderbroekenlol gesproken. Daar loop je toch volledig voor Jan met de korte achternaam en helemaal voor tulp mee!

Een gelukkie: het betreffende corpus delictum - ook wel happie genoemd - zit gelukkig aan één kant vast, dus de omarmende juffrouw kan er niet mee vandoor gaan. En zo hoop ik dat mijn liefdevolle vriendin en bron, (een klein beetje opgedroogd lijkt wel) hiermee een beetje tevreden is. Als ik met een blauw oog rond rij, kunt u wel raden hoe dat komt.  
Uw Razende Reporter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten