Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 2 juni 2017

KABELBAAN

Er gaat een gerucht dat er net als enige jaren geleden weer een kabelbaan tussen het strand en de Medes eilanden gaat komen. We mogen gerust stellen, dat wij Molineros daar echt niet blij mee zijn. We zijn net zo blij met het redelijk herstelde strand. 



Maar geen angst. Dit keer gaat het volgens zeggen niet om toeristen te vervoeren, maar voor het aanleggen van pieren of strekdammen zo ze die noemen. Die moeten als golfbrekers gaan dienen om het verdwijnen van het strand zand te voorkomen. Bovendien zal dit alles buiten het zomerseizoen gaan plaatsvinden waardoor wij er geen getuige van hoeven te zijn, laatstaan last van hebben. Daarbij is het een gerucht, en geruchten bestaan ook wel eens uit een fantasie of uit de duim gezogen zoals u weet.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten