Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 23 juni 2017

DANKWOORD

Lieve Reporter. Morgen jullie laatste dag op El Molino en dan gaat het klaphek dus weer sluiten. Jammer dat we dan niet meer op de hoogte zijn van het wel en wee op de camping. Ik heb de verhaaltjes altijd met HEEL VEEL PLEZIER gelezen, soms wel met gefronste wenkbrauwen en heel vaak samen met de gynaecoloog en zijn lieve assistente. Samen met hen was ik soms het pispaaltje, maar ik kan een beetje humor wel waarderen. Dank je wel lieve Rens en Marianne voor het beheren van het klaphek. We hopen er volgend jaar weer van te genieten. U kent mij wel.


Lieve vriendin. Hartelijk dank voor de warme woorden. Het doet ons goed zoveel veren te mogen ontvangen. Gelukkig zonder pek, want ook dat zou tot de mogelijkheden kunnen behoren. We weten in elk geval dat onze inspanningen gewaardeerd worden en dat doet ons goed. In september hopen we het klaphek weer te kunnen openen en zijn we dus weer te volgen. Voor iedereen nog heel prettige dagen en voor straks een veilige thuiskomst. 
Uw Razende Reporter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten