Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 11 juni 2017

GESLAAGD

Gisteren heeft de eerste operatie bij dr.Wijdbeens plaatsgevonden. Mevrouw ‘U kent ze wel’ is als eerste onder handen genomen. ,,Ik heb zo’n last van mijn lippen tijdens het lopen en fietsen, kunt u de boel daar niet een klein beetje verkleinen'', was haar vraag. Na een grondig intakegesprek, waarbij ze te horen kreeg dat ze onder algehele narcose onderhanden genomen zou worden, werd ze uiteindelijk gisteren avond van haar ongemak verlost.

,,De operatie is volledig geslaagd’’ melde de dokter na de ingreep. ,,We hebben alles verkleind en een flap bijna zo groot als een spekpannenkoek verwijderd, zodat u voortaan geen last meer zult hebben. U heeft blijkbaar heel wat afgekletst in uw leven, want zo’n grote zijn we nog nooit tegen gekomen. Om infectie te voorkomen hebben we uw lippen even stevig moeten hechten. Maandag moet u maar even langs komen om de hechtingen te laten verwijderen.’’ Zwijgzaam maar nog steeds waggelend is ze naar haar caravan op het bekende gesprekshoekje gegaan.

Vanmorgen daar maar eens even gaan informeren bij de patiënt hoe een en ander bevallen is. Nou, dat was wel te zien aan de verzegelde lippen.
De operatie zal best geslaagd zijn, maar de vraag is of de juiste flap verkleind is. Gespreksstof zal ze na het verwijderen van de hechtingen in elk geval wel hebben. Of ze ook nog zo rap van tong is als dat ze altijd was, is de vraag.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten