Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 21 juni 2017

BILLENSHOW

Ik kreeg het bericht van de organisatoren door, dat het klompendansen dat gepland was voor vanavond helaas niet door kan gaan. Daarvoor in de plaats zal donderdag tijdens de muziekavond op het terras van het restaurant El Molino een spectaculair optreden  van de wereldberoemde dansgroep ‘’Culo al aire’’, (Kont in de lucht) plaatsvinden.

Ze maken al jaren furore met hun swingende konten act, waarbij de dames de heren behoorlijk weten op te winden. Het zal bij een ieder goed in de smaak vallen want het commentaar: ’er was geen reet aan’, heeft de groep nog nooit gehoord. 
Over de drillende billen bestaan tot nu toe geen meningsverschillen. Het zijn tenslotte in de verste verte geen kikkerbillen. Kom dus allen dit fantastische schouwspel waarnemen. Bovendien is het nog gratis ook.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten