Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 17 juni 2017

OPWINDEND

Warm weer, goede sfeer, de nodige drankjes, en muziek uit de oude doos van de grijze plaag, op voortreffelijke wijze ten gehore gebracht door een Engelse disc jockey, waren de voortreffelijke ingrediënten voor een geslaagde avond. 
De beentjes gingen dan ook gretig van de vloer en er werd behoorlijk wat afgedanst. Zelfs de slijpnummers werden door dik en dun (soms glijdend) vol overtuiging schuifelend uitgevoerd. Vandaag lagen de meeste oude losbollen (ik noem geen namen) dan ook volledig uitgevloerd aan het strand. Normaal, na zo'n opwindende avond.
Aanstaande donderdag zal het weer helemaal los gaan. Zorg dat u er bij bent, zodat u weer helemaal terug kan gaan naar uw jeugd. Wie weet doet u dansend ook nog een leuke vakantieliefde op met al dat gedans.
Uw Razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten