Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

maandag 12 juni 2017

RAADSEL

Bij Anneke (wie kent ze niet) op het praathoekje, stond vanmiddag plotseling een raadselachtig mysterieus bloemetje op tafel. 

De halve camping heeft ze er al voor bedankt, maar niemand weet hier iets van. Zelfs haar kleine mannetje weet nergens van en van haar hondje Beley kan het natuurlijk al helemaal niet komen.

De vraag blijft: waar komt nou dat bloemetje vandaan? De schenker wacht een bijzonder warm dank onthaal wat hij of zij nog lang zal heugen, want Anneke is er zeer blij mee. 

Er is al een op de camping verblijvend Amsterdams roodharige oud-recherche inspecteur aan het werk gezet voor het geval dat de schenker zich niet meld. Misschien dat dit de schenker of schenkster (een stille liefde misschien) haar of hem uit de tent lokt.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten