Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 13 juni 2017

PECH

Vandaag ondervonden we weer een uitzonderlijke dag. Het was dan ook heerlijk toeven aan het strand.
Een aantal weken geleden troffen we op de vroege morgen - het was net licht - deze berg geld aan op het strand. Kletsnat natuurlijk en we zijn heel wat dagen bezig geweest alles te drogen, te tellen en tot pakketjes te maken. Hoe groot het bedrag is maken we uit veiligheidsoverwegingen niet bekend. Maar het is veel. héél veel. 

De kluisjes van de camping waren helaas te klein om het op te bergen, dus vroegen we vrienden op de camping die wat bergruimte beschikbaar hadden ons te helpen. Het is namelijk veiliger om het geld op verschillende plaatsen onder te brengen voor het geval dat er slimmeriken komen opdagen die zeggen de eigenaar te zijn. 
Als er eventueel gevraagd wordt of u iets weet van deze vondst, doe dan of uw neus bloed. (Wat ketchup aan uw zakdoek smeren kan daar bij helpen). 
Het was wel jammer dat toen ik vanmiddag aan het strand uit mijn slaap gerukt werd, er van dat enorme pak geld niets terug te vinden was. Wat ik wel vond was een doekje voor het bloeden.  
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten