Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 4 juni 2016

Verbazend

TEGENSTRIJDIG
Er kwam eergisteren een witte, dikke vette BMW met open dak met daarachter een krikkemikkig aanhangertje hier bij het Klaphek staan. Het zijn Engelsen, blijkt volgens de kentekenplaten. Het aanhangertje werd al snel uitgepakt. Stoelen, gasfles met kooktoestel, allerhande tassen en tentzakken kwamen uit het karretje. 

Na enkele discussies werden er twee schamele tentjes opgezet. Eén tentje voor vermoedelijk pa en ma en één tentje voor de vermoedelijk zoonlief. 

Wat opviel was dat alle drie de kampeerders net zo wit zijn als hun BMW.


Vandaag is het dak maar gewoon op de auto gebleven, want zulk lekker weer is het niet. Is het niet verbazend dat als je in zo'n slee van een auto op reis bent, je moet verblijven in een tentje?! Maar ja,… als je in zo'n mooie bak wil rijden zit er misschien niets anders op dan je vakantie op simpele wijze te moeten ondergaan. Het geluk zit tenslotte in de kleine dingen. Toch zouden wij niet graag willen ruilen.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten