Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 15 juni 2016

OP DE FLES

Het wil nog niet erg vlotten met het nieuwe project vlot.

Anneke - wie kent ze niet - meldde gisteren dat ze inmiddels al 12 waterflessen heeft, dus dat wat haar betreft zondag het vlot gebouwd kan worden. 
Die dacht vlot te zijn, dus ben ik dat toch maar eens gaan controleren en wat denk je,…. heeft ze 12 flesjes van een halve liter! Nou, daar blijf je echt niet op drijven, dat kan je wel vergeten. Op 12 flesjes kan je zelfs nog niet vlotgetrokken worden. We hebben het hier tenslotte niet over flessentrekkerij.

Het schijnt - u weet het niet van mij - dat echtgenoot Cor elke morgen bij zijn ontbijt 6 flesjes water voorgeschoteld krijgt en dat hij pas van tafel mag weglopen als de flesjes leeg zijn. Zijn buren zeggen dat hij om het kwartier naar de rode toiletten gaat. Het gonst over de camping dat daar een rondborstige donkerbruin gekleurde spetter van een dame de boel schoon houdt. Er zijn mensen die er over twijfelen of hij daar alleen maar heen gaat om wat water te lozen. Maar dat zal best wel want ik kan mij niet voorstellen dat hij thuis iets tekort komt.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten