Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 17 juni 2016

INGEZONDEN


Op de camping El Molino bij de duinen en vlak bij zee, woont een lief echtpaar. 
Hij lijkt wel op een reuze Piggelmee. 

En dan het piggelvrouwtje, een vredelievende aardige dame die lief is voor alle dieren. 
Zoals poezen, egels en meeuwen, die langs lopen of aan komen vliegen. Wat een fijn leven met zo'n partner voor de reuze Piggelmee.  

Alleen heeft die reuze Piggelmee ook een ondeugende zijde. Hij schrijft verhalen en maakt stiekem foto's van de campinggasten en is er als de kippen bij als er nieuws is. En als dat er niet is maakt hij het zelf.

Ook pikt hij stenen van mensen  en voorziet ze van een andere tekst, en staat dan gniffelend te kijken, of de mensen het wel zien. Vooral lieve Co en Jenny staan nog al eens in de picture. 

Bovenal is het toch wel een hele lieve reuze Piggelmee, die ontzettend mooi kan schilderen en allemaal leuke teksten uit zijn pen laat vloeien die iedereen met veel plezier leest en een lach op het gezicht tovert. 


Hij heeft hele vermakelijke ideeën, zoals bijvoorbeeld de glijbaan op het strand en de aanstaande waterflessen race naar de Les Medes eilanden en wat hij zoal nog meer op touw weet te zetten.

Lieve reuze Piggelmee blijf ons nog lang vermaken met je grapjes en grollen en geniet heel erg van je Piggelvrouwtje met haar dierenliefde. Afzender: 'Wie kent ze niet.'

DANKWOORD
Lieve, ik ken u heus wel. Hartelijk dank voor uw liefdevolle, zeer warme bericht. Door deze wel erg ophemelende woorden zouden we haast naast onze schoenen gaan lopen, maar zoals u ons kent, weet u dat we gewoon ons zelf zullen blijven. Ik zal wel een paar dagen nodig hebben om al die veren weg te nemen uit de welbekende lichaamsdeel!
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten