Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

maandag 13 juni 2016

Nieuw project

VLOT
Na de zeer geslaagde fiets en wandel tocht naar Torroella van gisteren, staat er alweer een nieuw project op stapel. Het is de bedoeling een vlot te gaan bouwen, om met een groep te kunnen overvaren naar de Medes eilanden. 

Er is na uren rekenwerk gebleken dat daar zo'n 15 lege plastic waterkannen per persoon voor nodig zullen zijn bij een gewicht van ongeveer 75 kilo. 

Voor enkele personen, waaronder uw verslaggever en de dame 'wie kent ze niet', zullen er rekening mee moeten houden dat het in hun geval met 15 kannen niet zal lukken. Je kan er gerust van uitgaan dat er minstens 10 kannen meer nodig zullen zijn om boven water te blijven. Of je moet met je snorkel op, als kiel dienst gaan doen. Dan kan je zelfs zonder waterkannen.

Wie een klein beetje kan rekenen weet dat bij deelname van 10 personen er minimaal 150 kannen beschikbaar moeten zijn. Het zal niet mee vallen om al dat water in een korte tijd op te drinken. Komt u iemand met een waterhoofd tegen, dan kunt u ervan uitgaan dat die aan dit project deelneemt. 

Wees vlot en doe mee! Zodra de lege waterkannen bij elkaar verzameld zijn, kan begonnen worden met het vlot.

Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten