Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 11 juni 2016

Bespied

PROMENADE & HAVEN

Gisteren hebben we een zeer belangrijke delegatie van hoge heren - waaronder de burgemeester - ontwaard bij het Klaphek.

Bij het bespieden en op afstand afluisteren is het vermoeden gerezen, dat er plannen zijn om een promenade, of zo u wil een boulevard te gaan verwezenlijken naar het hoofdeiland van de Medes. Dat is tenminste wat we konden opmaken uit het Catalaans, want dat is een taal die wij niet beheersen. 

Enkele jaren eerder was er zoals u weet al een kabelbaan gerealiseerd, maar die heeft geen stand gehouden. 


Ook zijn er naar wat wij begrepen hebben plannen in de maak om net tussen de camping en Els Griells, waar voorheen een rotonde en toiletten waren, een tweede jachthaven te gaan graven. Maar nogmaals: de Catelaanse taal zijn wij niet machtig en de heren vertikten het om Castiliaans (het officiële Spaans) of een andere taal te spreken. Zodra er meer nieuws is laten we het u weten.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten