Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 11 juni 2016

Niet vergeten

DE PADEN OP DE LANEN IN 2
Zoals gisteren gemeld: zondag een uitgelezen kans een bezoek te brengen aan het kasteel bij Torroella. Het plan is om met een groepje mannen en natuurlijk ook vrouwen een gezellig wandelclubje te vormen en op de wandelschoenen onder vakkundige begeleiding de tocht naar het kasteel aan te gaan. 

De dames zullen worden opgevangen in 'La Ermita de Santa Catharina', aan de voet van de berg met het kasteel. Een klim die voor de dames vermoedelijk een beetje te veel van het goede zal zijn. De reisleider zal alles in het werk stellen om enkele, niet al te oude paters aanwezig te laten zijn om de dames - naar wens - te vermaken.

Deze fantastische wandeltocht zal aanstaande zondag om 9.30 uur aanvangen. Geef u zo snel mogelijk, geheel kosteloos op bij Chris, de ex rijstepikker. 

Dit is geen grap, het is een serieuze aangelegenheid, dus wip even langs bij Chris of houdt hem in het voorbijgaan even aan en meldt dat u mee gaat.
Wij wensen jullie een fantastische dag. Het zal een onvergetelijke ervaring worden, dat is wel zeker.
Uw Razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten