Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 25 juni 2016

OPPERDEPOP

Het is voor ons de laatste dag op El Molino. Het Klaphek gaat weer dicht want na 8 weken vakantie van Uw Reporter en zijn Piggelvrouwtje zit het er weer op, dus  vertrekken we zondagmorgen weer naar huis, 600 kilometer zuidelijker. Ruim 14.000 pageviews konden we deze periode noteren, dus de schrijverij was blijkbaar de moeite waard.

Horen, zien en zwijgen is er voor Uw Reporter niet bij. Het is wel belangrijk om te weten dat hij alleen beschrijft wat hij hoort vertellen aan het Klaphek. Want 'Klappen' is het vertellen, of in sommige gevallen: roddelen. Uw Reporter maakt van die 'praatjes' - als hij het interessant of leuk vind - alleen maar een verslag. Hij staat, ligt of zit dus niet zelf alles uit zijn duim te zuigen zoals men wel eens denkt. Hij is alleen maar de boodschapper. 
Of de verhalen altijd de waarheid beschrijven is dus aan de lezer zelf te bepalen.

Het is de bedoeling in september weer op El Molino aanwezig te zijn en de gesprekken bij Het Klaphek weer te volgen en te verslaan op een zo smeuïg mogelijke manier.

Als er in de tussentijd bijzonder nieuws te melden is met betrekking tot het strand of  de camping, zal dat zeker te lezen zijn op het Klaphek. Af en toe eens een kijkje nemen is dus raadzaam.

Rest ons u allen te bedanken voor uw belangstelling en wensen de genen die nog blijven of gaan komen heel fijne dagen. Wie naar huis gaan wensen we een veilige thuisreis.
Uw Razende Repoorter  

La, la, la, lala... eindelijk rust op El Molino... Tralala, lalala...
Niks meer stiekem in 't geniep,... hieper de pieper...de Reporter is 'm gepiept. Niemand meer die ons bespied! Tralalalala,...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten