Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 8 juni 2016

Gemist

MANIFESTATIE
Volgens strandzitster Anneke - wie kent haar niet - heeft er gisteren een hele manifestatie plaatsgevonden aan het strand. ,,Enkele tientallen arbeiders hebben de douchepaal op zijn plaats gezet en aangesloten. U heeft daar als Reporter van Het Klaphek niets over vermeld'', laat onze trouwe Klaphekvolgster weten. ,,Dat zal u dus wel gemist hebben.'' 

Lieve Anneke, Uw verslaggever kan niet overal van op de hoogte zijn. Als er leuke of belangrijke voorvallen zijn moet u dat gewoon even melden, dan wordt dat zeker beschreven op het Klaphek.

In elk geval fijn te horen dat je het luie zweet of na het zwemmen het zout, effe lekker kan wegspoelen. 

Kijk wel uit dat je je bruine tint niet wegspoelt, want dan moet je weer opnieuw in het zonnetje gaan liggen.

Ik hoop het hiermee weer een beetje goed gemaakt te hebben.







Het is de laatste dagen eindelijk strandweer dus een gezellige boel.

P.s. U weet het niet van mij, maar ik heb horen vertellen dat als Anneke hier in de zee stapt, in Gibraltar het waterpijl omhoog gaat. Mij lijkt het een heel klein beetje overdreven.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten