Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 19 juni 2016

TOPDAG

Mijn kleine, grote vriend Cor, hier aanwezig op de camping, onderging vandaag de vaderdag van zijn leven.

Zijn altijd bemoederende echtgenote verraste haar grote liefde met een klimtocht naar het Sant Catarina klooster in Torroella de Montgri.
Nou is Cor wel gewend te moeten klimmen om aan zijn gerief te komen, maar een voettocht tegen een hoge berg op is toch wel héél erg veel van het goede voor een man op leeftijd. 

Maar zoals het een goede echtgoot betaamd, volbracht hij de tocht wel eens waar met tegenzin, maar zonder dat te laten merken. 
Aan het eind van de rit waren zijn toch al niet te lange beentjes - ik wil niet overdrijven - toch zeker wel 8 centimeter geslonken. 
,,Ik maak straks wel een voetenbadje met zout water voor voor je'', beloofde Anneke, en hij antwoord: ,,Nou,…. fijn hoor,…. 'k heb nog nooit zo'n overweldigende vaderdag gehad. Moest altijd al op eieren lopen en nu ook nog op blaren. Je wordt bedankt schattebout!'' En Cor deed zich snel tegoed aan een lekker koud biertje. Heften gaat hem beter af dan lopen.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten