Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 22 juni 2016

NAAKTE WAARHEID

Mijn kleine grote vriend hier op de camping, kent twee grote liefdes. Hij kan heerlijk ongegeneerd genieten van een lekker koel schuimend biertje, maar zijn hart is op de eerste plaats helemaal voor zijn altijd bescheiden, nooit opdringerige, liefde volle, alles voor hem overhebbende echtgenote, de vrouw waar je niet zomaar omheen kunt.

Vandaag heeft hij er voor gezorgd haar dat ongezouten, niets verhullend duidelijk te kunnen maken. Het is echt een man met een groot hart, vol grenzeloze passie.

Hij slaat er zelfs de boeken op na, hoe hij zich zonder behoud gewoon bloot kan geven. Ik ben trots op je vriend!
Uw Razende Reporter 

2 opmerkingen:

  1. Hallo Razende Reporter,

    Ten eerste heb ik zo'n heimwee naar El Molino dat ik elke dag uw blogs lees om toch nog een beetje in de sfeer te blijven!
    Wij gaan de hele maand juli naar El molino voor de 4de keer. We houden dan ook nauwlettend het weer in de gaten doch heb ik het idee dat de voorspelling niet helemaal kloppen soms met de werkelijkheid.
    Kunt u ons vertellen hoe het weer daar is?

    Groeten Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Na weken lang wisselvallig weer is het de laatste twee dagen prachtig weer, en de verwachtingen blijven goed. Goede reis naar Estartit en een fijne vakantie toegewenst. Uw Razende Reporter.

    BeantwoordenVerwijderen