Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 10 juni 2016

Er opuit

DE PADEN OP DE LANEN IN 1
Een uitgelezen kans een bezoek te brengen aan het kasteel bij Torroella. Het plan is om met een groepje mannen en natuurlijk ook vrouwen een gezellig wandelclubje te vormen en op de wandelschoenen onder vakkundige begeleiding de tocht naar het kasteel aan te gaan.

De tocht zal voor de dames niet volledig naar het kasteel zijn, die kunnen indien gewenst op een gezellige plaats in 'de wacht' blijven om op de terugweg van de mannen weer aan te sluiten.




Misschien speelt u banjo (u hoeft geen Jo te heten) of mandoline (en hoeft dus ook geen Mien te heten), om de tocht een beetje op te vrolijken. Geen getrompetter, dat maakt teveel herrie, we willen graag van de natuur genieten. Als u loepzuiver kunt zingen of neuriën is dat wel toegestaan. Rappen niet!

Deze fantastische wandeltocht zal aanstaande zondag om 9.30 uur aanvangen.

U kunt u geheel kosteloos opgeven bij Chris, de ex rijstepikker. 


Denk nu niet dat dit een grap is van uw Reporter, het is een serieuze aangelegenheid, dus wip even langs bij Chris of houdt hem in het voorbij gaan even aan.
Uw Razende Reporter  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten