Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 21 mei 2013

Workshops

INGEKOMEN POST
Beste reporter. We genieten met volle teugen van je Klaphek, het is een heerlijke zonnestraal in een koud, zeer regenachtig en somber Nederland en daar komt voorlopig ook echt geen verandering in, de lente slaat Nederland over dit jaar.

De echtgenote van een trouw Klaphek lith: 
Het Klaphek wordt in Nederland op de voet gevolgd. Het is net een medicijn dat zware depressies op de vlucht doet gaan, als sneeuw voor de zon. Het item over de  handjes van Snelle Anne is met zeer veel belangstelling gelezen, heeft zelfs een lichte vorm van opwinding doen ontstaan. Nu rijst de vraag, kan men ook vanuit Nederland inschrijven voor deze workshops? U begrijpt reporter, ik benader u met schroom, maar de spanning is voor mijn man zeer groot, dus om hem niet verder in de waterput te laten zakken heb ik het toch maar aangedurfd.

Beste mevrouw. U hoeft u nergens voor te schamen hoor! Dat doe ik wel. U kan zich gewoon inschrijven voor de workshops, al was het vanuit Timboektoe. Even uw naam, geslacht en alle maten opgeven (schoen maten is niet nodig), dan komt u best wel door de voorselectie heen. De selecteur kijkt namelijk niet zo heel erg nauw. Ik moet wel bekennen dat het een Rubens liefhebbert is en van opgewonden standjes houdt.
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten