Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 19 mei 2013

Vrolijke boel

ZONSOPGANG
Vanmorgen om half zeven stak de zon zijn kop op boven de Medas eilanden. Een voorteken van een mooie zonnige dag?
Het zal in elk geval een vrolijke dag worden, want Arie Duivenvoorde is vandaag jarig.

MASSAGE WORKSHOPS
De echtgenote van onze zeer gewaardeerde camping ginaecoloog meld: Als er veel animo voor blijkt te zijn dan gaan we misschien wel wat workshops geven, zoals daar zijn; ontspannende massage voor de partner (waarbij de partners elkaar masseren), drukpunt massage, massage met diverse soorten olie, en dan toch ook een massage workshop ter verlichting van spier-, rug-, nek-, knie-, elleboog-, grote en kleine teen, en bedenk het zelf maar pijntjes. Zoals u begrijpt zal dokter Wijdbeens zelf de laatste workshop dan voor zijn rekening nemen. Als het maar niet teveel met zijn vak te maken heeft want hij heeft natuurlijk wel vakantie. Dit allemaal natuurlijk bij voldoende belangstelling.
P.s. Ook tepelvrees krijgt extra aandacht tot behandeling, maar uitsluitend voor mannelijke kampeerders die goed hun handen kunnen laten wapperen, laat Snelle Anne nog weten.
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten