Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 24 mei 2013

Attracties

KAMELEN RACE
De komende weekenden zal er een nieuwe attractie plaats gaan vinden op het strand. Een heuse kamelen race. Het beloofd een geweldig spektakel te worden. 
Er is langs het hele parcours een stuk afgezet voor het publiek en op de race piste is er voor de wedstrijdleiding een toren geplaatst, om de deelnemers goed te kunnen volgen.
Het mooiste is nog, dat ook u kan deelnemen als berijder van een kameel. U kunt zich daarvoor opgeven bij de vvv in Estartit of in het restaurant van de camping.
Deelname is gratis en er zijn mooie prijzen te winnen. Let op: Pepmiddelen zijn niet toegestaan. Alle deelnemers zullen na afloop getest worden op epo en andere genotsmiddelen.

MYSTERIEUS
Op het strand vond een mysterieuze opgraving plaats. Mannen met lichtgroene pakken waren druk bezig - in het geniep - met het blootleggen van iets ondefinieerbaars. Lag er een dood lijk begraven of een bom uit de Tweede Wereldoorlog? Het was een raadsel. Strandgangers ontvluchtte in paniek het strand.
Bij navraag bleek men opzoek te zijn naar een contactlens, een tijdje geleden verloren door een van de mannen die op het strand aan het werken waren. Mysterie opgelost en een hoop paniek voor niks dus.  
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten