Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 28 mei 2013

Definitief

HET EINDE
Er is een eind gekomen aan de poffertjesbakkerij. Het beslag was niet aan te slepen! Het terras is opgedoekt, want het liep de hele dag storm. Was het niet door klanten, dan wel door de hevige wind. Het is dus uit met de poffertjespret. We stelden nog voor om over te stappen op oliebollen, maar daar zag het stel geen gat in. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer zijn met dit weer is geen pretje. Zeg maar gewoon: geen bal an. ''De ballen met die poffers!'' zegt het poffertjesbakechtpaar tot besluit.

KABELBAAN
De kabelbaan doet definitief dienst. Een fantastische gelegenheid eindelijk eens een bezoek te brengen aan de eilanden. Dit heugelijke kabelfeit wordt dan ook met open armen ontvangen door de El Molino's. Helemaal omdat de eerste ritten als proef gratis gehouden werden.
Zoals ik eerder schreef, verliep dat niet altijd vlekkeloos en bleef de cabine wel eens halverwege hangen en moest de reis zwemmend voortgezet worden als je tenminste niet wilde blijven slapen boven zee. En ja,… als het gratis is kan je ook niet gaan lopen zitten liggen klagen, nietwaar.
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten