Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 22 mei 2013

Hot news

PRET VAN KORTE DUUR
Vanmorgen was het zo ver dat ondanks het niet al te warme weer, de eerste workshop werd ingezet in het pretparadijs op het strand. De mevrouw die als voorproef de workshops alvast begonnen was, (uit piëteit zal ik haar naam maar niet melden) is na het aan de tand voelen direct overgestapt op body to body massage met een mannelijke cursist. Een bezigheid die helemaal niet op het programma stond. Daarbij is er volgens zeggen bij een van de twee iets in het verkeerde keelgat geschoten. Dat er een kink in de massage kabel kwam is wel zeker, want het liep volledig uit de massage hand.
Er ontstond zoveel oproer, dat binnen een mum van tijd de heren van hogerhand uit Estartit aan kwamen kakken, en een eind maakten aan de pret en gelijk het hele strand schoon veegden. Alles werd zonder pardon van het strand verwijderd, waarbij naast het pretparadijs, ook alle windschermen gesloopt werden.
Daarmee kwam er een triest einde aan de illusie van - de zelf niet eens aanwezige - Snelle Anne, die met goede bedoelingen het hele massageplan had opgezet. De workshops zijn dus in de kiem gesmoord. En dat allemaal dankzij de dame, die zich niet kon beheersen en zich volledig buitensporig en ongegeneerd liet gaan. Uit de wind zitten is er dus voor de badgasten ook niet meer bij. Helaas pindakaas, 't is uit met de pret, en menig kampeerder is een illusie armer.
Ik ben benieuwd hoe Anne met de snelle handjes deze teleurstelling gaat verwerken.
Ik kan me niet voorstellen dat ze het hier bij laat zitten. Ze kan tenslotte altijd nog van tent naar tent, caravan naar caravan, of camper naar camper gaan. Punttentjes zijn uiteraard uitgesloten. Maar dat had u wel begrepen.
HITSIG
Het was nog geen middag of daar begon het gedonder in de glazen.
Na de spraakmakende ochtend op het strand in het pretparadijs, kon deze opgewonden dame het niet laten de body to body massage te gaan uitproberen op uw siësta genietende reporter. 'Tetas al aire', (ja zoek dat maar op in het woordenboek) en daar begon het feest.

Er was geen tegenspartelen aan. Zelfs geen kruid tegen opgewassen.
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten