Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 30 mei 2013

Pech

VERSTOORDE KLUS
Het begon zo mooi vanmorgen. Wel fris, 10º, maar het zonnetje scheen tenminste. Dus eindelijk maar eens aan de arbeid voor de camping. Er moeten een aantal borden van teksten voorzien worden, dus dat is een mooi klusje voor uw reporter. Maar 'het feest' was van korte duur. Om twee uur begon het voor de verandering weer eens te regenen.


STEEKJE LOS
'Na regen komt zonneschijn'. Nou dat is een waar gezegde. De regen was nog niet verdwenen of we kregen bezoek van Wim en Elly van Lith. Die zijn vanmorgen aangekomen. Waar het vandaan kwam is een raadsel, of beter gezegd een mysterie, maar er lag plotseling een naaizakje op het grondzeil voor de camper. Wim zijn neus bloedde uiteraard aan alle kanten. Handdoeken waren niet aan te slepen. 
Wij bezitten nu een prachtige handnaaiset. Mocht er iets scheuren, niet treuren, wij hebben naald en draad dus niet zeuren, er kan ons niets meer gebeuren. We naaien alle soorten scheuren, en in maar liefst 6 verschillende kleuren en daarbij gratis in alle gewenste- of ongewenste geuren. Daar hoeven we niet mee te leuren. 
Is 't niet om je te bescheuren met open deuren, zonder in je neus of ergens anders in te peuren?
Uw razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten