Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 26 mei 2013

Lolbroeken

PISANGS
Twee vredig slapende pisangs nadat ze zich krom gelachen hebben om de verhaaltjes op het Klaphek. Het zijn dan ook echte lolbroeken dat zie je zo. Spoedig kunnen ze wel eens de pineut zijn en uit hun vel springen, om in een bananensplit terecht te komen. Dan is de lol gauw over. Daar kan je donder op zeggen.
SPEERPUNT
Uw reporter heeft een mooie vouwfiets te koop staan. Enkele jaren geleden gekocht voor 500 €, en nu te koop voor 95 €. Een onverlaat kon het niet laten hem zonder even te vragen uit te proberen. Oplettende Chris had het in de gaten en nam direct zijn speer ter hand om de slimmerik onder bedreiging te dwingen direct terug te komen met de fiets. Gelukkig gaf hij gehoor aan de oproep, anders had hij misschien wel aan de speerpunt gehangen.
''Ik wilde hem allenug maar uitproberen hoor!'' was zijn opmerking. ''Ja… ja… en wie het geloofd krijgt een nieuwe fiets dacht je zeker. Nou mooi niet. Voor niks gaat de zon op!'' 
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten