Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 18 mei 2013

Pret kan niet op

BERICHT VAN EEN KAMPEERDER
Vanmorgen was ik nog bij de haven. Zijn ze betonnen palen aan het uitladen. Nieuwsgierig als ik ben, natuurlijk in m'n beste Catalaans vragen wat de bedoeling is. Wat denk je?, die worden de zeebodem ingeheid voor de kabelbaan. En ik maar denken dat je me bedonderde. Als de kabelbaan bevalt, komt er ook nog een monorail vertelde mij een Spanjaard. 't Is maar dat je het vast weet, meneer de reporter. Je vriend Hans.


NOG MEER STRANDVREUGD
Een welkom bericht voor liefhebbers. Dit seizoen kunnen we op het strand op professionele masseurs en masseuses rekenen. Niet alleen om medische redenen, maar ook voor het "lekker" kan je je straks laten kneden, strelen, masseren of anderszins geheel naar eigen wens. Dr. Wijdbeens echtgenote heeft namelijk afgelopen winter een spoedcursus gevolg, en is vol lof geslaagd voor al deze genotshandelingen. Het wordt dus echt met volle teugen genieten hier op het strand. Het is nog niet bekend of de masseuse ook 'aan huis', zeg maar aan tent, caravan of camper komt om u te verwennen. De kosten van een verwen partij zullen zeer laag worden gehouden. Zeg maar een grijpstuiver. Betalen in natura zal helaas niet tot de mogelijkheden behoren. Het is wel een vereiste dat de te behandelen persoon 'fris' en goed gemutst is. 
De verwachting is dat de sessies half juni zullen aanvangen. Lees dus regelmatig het Klaphek, zodat u zich op tijd kan aanmelden voor deze unieke gelegenheid, en altijd een alibi heeft om u te laten verwennen. Want een verwend mens telt voor twee.

WEINIG STRAND
Na een onrustige nacht van veel wind en regen, een wilde zee vandaag. Een mooi plaatje, maar er is maar weinig strand over met die hoge zee.
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten