Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 23 mei 2013

Pechvogels

ANONIEME REACTIE VANUIT NEDERLAND
Jammer hoor dat het allemaal al voorbij is voordat het nog goed en wel moest beginnen.
Maar ja , de natuur moet zijn loop hebben en dat is ook maar weer gebleken met de massage workshops. Dat je als reporter zijnde belaagd werd tijdens je middag slaapje is natuurlijk van de zotte. Gelukkig zijn er nog lichtpuntejes. We hebben de poffertjeskraam nog.
Mischien willen de uitbaters daarvan het assortiment aan smikkelwaar wat uitbreiden om het leed onder de teleurgestelde kampeerders wat te verzachten. Wat te denken bijvoorbeeld aan een lekker Berliner bolletje of van die Belgische wafels met kersen en slagroom. Deze laatste moeten wel warm geserveerd worden . Dit alles is misschien een nieuwe uitdaging voor het poffertjesbakechtpaar. Het kan natuurlijk best een schot in de roos zijn. Maar alleen poffertjes, kan je kraam waarschijnlijk niet draaien deze zomer.
Wij zien het wel als een lichtpuntje dat je straks misschien op het strand zo´n lekker bolletje kan wegsnoepen. Aan een lekkere bol met een flinke dot slagroom kan je ook veel plezier beleven toch? Dan maar geen massage.

WINDERIG
Na een winderige middag en nacht, likt het poffertjesbakechtpaar zijn wonden. Alles, maar dan ook alles zat door de hevige rukwinden onder de poedersuiker! Zo erg zelfs, dat er vanmorgen drukshonden verschenen op de plaats delict. Gelukkig voor de pofferbakkers was de enige druk die gevonden werd katten druk. Ook wel bekent alles katten stront! En zeg nou zelf: stront aan de knikker is voor niemand leuk. Na de constatering dat er geen drugs in het spel waren nam het poffertjesbakechtpaar snel een duik in de nog koude zee, om de verdachte poeder van hun lijf te spoelen.

ALWEER PECH
Het poffertjesbakechtpaar ging vanmiddag ter ontspanning even heen en weer via de kabelbaan naar de Medas eilanden.
Op de terugweg hadden ze behoorlijk pech.
De kabelbaan liep averij op en bleef steken boven zee. Er zat niets anders op dan uit de gondel te springen en zwemmend naar de kant te gaan. Er moest tenslotte gebakken worden.
Uw razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten