Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 13 juni 2015

Zand 6

NETJES
HET GESTORTE ZAND IS ALWEER IN ZEE VERDWENEN
Op de site van de actiegroep Els Griells de I'Estartit plaatste ik deze foto en schreef erbij dat het aangebrachte zand helaas weer in zee terecht gekomen is.

Ik kreeg dit antwoord:

''Ja, het is waar dat het zand weer in zee terecht is gekomen. Maar wat gestort is was zand gemengd met modder. Nu is het door de golven schoongemaakt en dient het als basis voor het nieuwe strand. 
De stroming moet terug naar zijn oorspronkelijke situatie, waar dringend een oplossing voor gevonden moet worden. Het niveau van de hoogte die verloren is gegaan, moet teruggebracht worden naar een hoogte van een meter of een meter twintig aan de boulevardzijde''.

Het is erg netjes dat ze de moeite nemen enige uitleg te geven op het probleem dat hen als bewoners, maar bovenal ook de toeristen treft door het natuurgeweld.

Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten