Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 27 juni 2015

Weer voorbij

NAAR HUIS
Vandaag komt er voor ons - na 8 weken - een einde aan ons verblijf op El Molino.  Morgen ochtend vertrekken wij weer naar huis, 600 kilometer zuidelijker. IJs en weder dienende, zullen we de maand september weer van de partij zijn om de volgers van het Klaphek op de hoogte te houden van wat er zich allemaal afspeelt op de camping. De verhaaltjes zijn meestal serieus maar soms ook met een knipoog, maar dat hadden jullie al begrepen toch? 

We danken jullie allemaal voor het trouwe volgen van 'Het Klaphek van El Molino'. Er zijn inmiddels al méér dan 37.000 bezoekjes gebracht aan de blog, wat we als een blijk van waardering ervaren.

Nog heel fijne dagen allemaal en we hopen de volgende keer jullie weer op de hoogte te houden van het wel en wee op de camping. Blijf gezond en Hasta la proxima vez!
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten