Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 3 juni 2015

Klappen

FANTASIE & WERKELIJKHEID
Er is - behalve nu het hek door omstandighedengesloten blijft  - normaal gesproken altijd wel wat te beleven op het gesprekspunt bij het hek naar het strand. Daar komt de blognaam 'Het Klaphek' vandaan. 

Je hoort verschillende talen en dialecten. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht. Bovenal wordt er veel gelachen. 

Als Razende Reporter probeer ik zoveel mogelijk te beschrijven wat mij ter oren komt. Het komt wel eens voor dat er niets te melden is en dan slaat de fantasie op hol. Ook dat hoort bij het ‘klappen’. Vele volgers van Het Klaphek brengen immers dagelijks een bezoek aan de blog en zijn benieuwd wat er zich nu weer heeft afgespeeld. Of het geplaatste verhaal dan werkelijkheid is, zal vaak in het ongewisse blijven. Helemaal wanneer je er zelf geen kennis van hebt kunnen nemen, want daarvoor moet je op camping El Molino verblijven. 

Aan het aantal dagelijkse bezoekers te zien, blijkt het hoe dan ook wel gewaardeerd te worden en dat stimuleert mij dan mijn best te doen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden.
Uw Razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten