Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 16 juni 2015

Voor het laatst

DIKKE VRIENDEN
Aan alles komt een einde. Zo ook bij campingvrienden. Voor allen komt er een moment dat om wat voor reden dan ook, een rit naar het zo geliefde Spanje er niet meer inzit.

Campeerders staan altijd voor elkaar klaar als het om hand en spandiensten gaat. Hier twee van die overjarige jonkies aan het plakken van een fietsband.

'Samenwerking' viert dan hoogtij, tot dat we een van de twee horen roepen: ,,doe niet zo ongeduldig man!''
Oei,..... als dat maar goed gaat.

Maar natuurlijk komt het goed. Je bent tenslotte al vele jaren bevriend. Dat dit jaar de vrienden voor het laatst op El Molino zijn mag tenslotte niet negatief eindigen. En toen de klus geklaard was, dronken ze samen een 'sapje'. Je bent tenslotte dikke vrienden.

Uw Razende Reporter

2 opmerkingen:

  1. Ja helaas aan alles komt een eind jammer hoor maar misschien kunnen pa en ma nog een keer op bezoek bij jullie op de berg

    BeantwoordenVerwijderen