Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 22 mei 2016

Het zelfde

ZELFDE LIEDJE
Omdat er verder gaan nieuws is, vanmorgen maar eens even terug gekeken op het Klaphek. In september 2010 maakte ik al melding van het verzakken van de boulevard en het verdwijnen van het strand ervoor. 











De jaren daarna was het elk jaar opnieuw raak.

Het is dus al jaren hetzelfde liedje. Rede temeer dat we maar niet kunnen bevatten dat dit probleem steeds maar weer op de zelfde, niets oplossende manier aangepakt wordt. 
Sinds vorig jaar is de Jachthaven weer verder uitgebreid, waardoor ook het afkalven van het strand bij de camping is gaan plaatsvinden.
We kunnen er dus van uitgaan dat er geen kundige bestuurders of waterbouwkundigen aan het bewind zijn. Of zou het hier net zo werken als bij het Eurovisie Songfestival, dat de politiek hier een grote rol speelt? 
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten