Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 11 mei 2016

Uitgeput

UIT DE KRANT
EMILI Agulló - ESTARTIT
De regens en tijdelijke Levante wind op zondag en maandag, heeft verschillende effecten op de stranden van de Costa Brava gehad. De meest negatieve, in Griells L'Estartit, waar de golven zes dagen aanvoer van nieuw zand, om te proberen om het strand weer op te bouwen hebben geruïneerd en maakte dat het werk beëindigd moest worden. 

Het hoofd van de kust van Girona: ,,De storm heeft het zand van Griells weer verwijderd. Het project is het maken van golfbrekers op een niveau van technisch onderzoek. De begroting van het ministerie van Landbouw en Milieu voor 2016, met de jaarlijkse toewijzing voor dringende maatregelen en het onderhoud van € 300.000, is echter al uitgeput''.

Het ziet er dus niet erg hoopvol uit dat er spoedig een einde komt aan de perikelen rond het strand. 



Vanmorgen weer even enkele foto's gemaakt van hoe het er momenteel voorstaat. 






Het meest zorgelijk voor ons als kampeerders is het strand voor de camping.























Pas als de zee helemaal rustig is zal te overzien zijn hoeveel strand er is overgebleven na het geweld van de afgelopen dagen.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten